Van 't Hoffstraat 2
9351 VH Leek
Tel: 0594 512444
 

HymerCar

 

Modellen op Fiat-chassis

Tot het enorm hoge rijcomfort van een HYMERCAR op basis van de Fiat Ducato behoort ook een standaard veiligheidsuitrusting, die niets te wensen overlaat. De HYMERCAR-reeks op Fiat-chassis bestaat uit twee productlijnen: enerzijds voertuigen met volledige beglazing zonder badkamer, anderzijds voertuigen met aluminium raamframes en badkamer.
 
 

Model zonder badkamer (Sydney)

 

Het model zonder badkamer, de HYMERCAR Sydney, biedt u nog meer flexibiliteit met nog meer plaats. Het voertuig bekoort dankzij een stahoogte van max. 2,65 meter en onderscheidt zich door een flexibel zitconcept met 3, 4 of 5 zitplaatsen. Bovendien kunt u de opbergruimte dankzij uitneembare meubels vergroten. Door het mobiele toilet bent u onderweg nog onafhankelijker.

Lees verder...

 

Modellen met badkamer

 

Individueel, afwisselend, onvergelijkbaar – de HYMERCAR-modellen zijn grenzeloos flexibele manusjes-van-alles, die zowel voor het dagelijkse stadsverkeer als voor rondreizen geschikt zijn. De HYMERCAR-modellen met badkamer zijn ontworpen met 4 zitplaatsen. Ze beschikken over een comfortabele, compacte badkamer met opklapbare wasbak en een vast toilet.

Lees verder...