Van 't Hoffstraat 2
9351 VH Leek
Tel: 0594 512444
 

Corona maatregelen

 

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om ons bedrijf te bezoeken. Wij kunnen u verzekeren dat Egberts Caravan Center voorzorgsmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Graag lichten we dit toe in onderstaande tekst.

Algemeen:
Wij volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Bekijk deze hier .

Dit houdt onder andere in dat we contactloos begroeten en zowel onderling als met u 1,5 meter afstand bewaren. In ons bedrijf hebben we extra aandacht voor het naleven van de hygiëneprocedures. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het extra schoonmaken van de balies, pinapparaten, deurklinken etc.

Indien u een afspraak heeft om ons bedrijf te bezoeken en u klachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts gaan wij ervan uit dat u deze afspraak verzet naar een later moment.

Werkplaats:
Onze werkplaats is tijdens deze periode volledig in bedrijf en alleen toegankelijk voor personeel. Wilt u een afspraak maken voor onderhoud/reparatie dan kan dit online of telefonisch via 0594-512444.

Verkoop:
We zijn gewoon geopend volgens onze openingstijden. Daarnaast is ons volledige aanbod te zien op onze website. Bij vragen over zowel nieuwe als gebruikte caravans neem contact met ons op en wij zullen alles zoveel mogelijk op afstand proberen toe te lichten.

Team Egberts Caravan Center Leek

Terug ...