Van 't Hoffstraat 2
9351 VH Leek
Tel: 0594 512444
 

Verhuur caravans

 

ALGEMEEN

Egberts Caravan Center verhuurt seizoen 2023 twee nieuwe Eriba caravans. Onze verhuur geschiedt volgens de voorwaarden en condities welke worden vermeld op de achterzijde van het BOVAG-verhuurcontract.

De minimale huurperiode bedraagt 2 weken

Nova Light 515 € 595 per week                                        Touring 530 Legend € 549 per week

        

Bekijk hier de Nova Light 515 (Stapelbed, extra zit, dwarsbed en toilet)                      Bekijk hier de Touring 530 Legend (Dwarsbed, extra zit en toilet)

Complete uitrusting!

Onze verhuur caravans zijn compleet uitgerust met:

  • luifel
  • All-risks verzekering, met een eigen risico van € 750,- per schadegeval
  • gasverbruik uit de meegeleverde gasflessen
  • gebruik verlengsnoer + verloop en opzetspiegels (afhankelijk van het type auto)
  • diefstalbeveiliging, SCM-goedgekeurd

Tevens is het mogelijk om een fietsendrager bij te huren. De meerprijs is € 50,- per week

Onderstaande punten zijn niet toegestaan in de huurcaravan:

  • fietsen in de caravan vervoeren                                  
  • huisdieren                                      
  • roken

VOORWAARDEN

HUURPERIODE

De huurperiode gaat in op vrijdag en duurt minimaal 2 weken. Om 16.00 uur dient de caravan gehaald te worden. De huurperiode eindigt na twee of meer weken op vrijdag om 10.00 uur.

BETALINGSVOORWAARDEN

In de maand van bespreken dient de helft van de huursom te worden voldaan. Een maand vóór het vertrek dient het restant te zijn voldaan. De waarborgsom van 750,- dient bij het afhalen van de caravan CONTANT of PIN te worden voldaan. Deze wordt geheel terugbetaald bij tijdige inlevering van de schoongemaakte en onbeschadigde caravan. Indien er wel schade is ontstaan, betaald de huurder een eigen risico van € 750,- per schadegeval. De betaalde borg wordt dan ingehouden.

Indien de caravan te laat wordt ingeleverd, geldt een schadevergoeding van € 250,- per dag. Indien de caravan vuil wordt ingeleverd, bedragen de schoonmaakkosten: buitenzijde € 60,- / binnenzijde € 60,- / toilet legen € 75,- / voortent of luifel  € 70,-

NUTTIGE TIPS

Sluit een annuleringsverzekering af, welke dekking geeft indien u door een bepaalde oorzaak de huurverplichtingen niet kunt nakomen. Het afsluiten van een reis- en kredietbrief wordt aanbevolen. Controleer op de groene kaart van uw auto of het gebruik van een aanhangwagen (caravan) is aangetekend.

Zorg ervoor dat vóór het afhalen van de caravan, de elektrische aansluiting van uw trekhaak in orde is volgens de Europese norm. Het verdient aanbeveling een “dubbele constante stroomdraad” te laten aanbrengen, i.v.m. de 12V aansluiting in de caravan.

De kogeldruk van een beladen caravan behoort te liggen tussen de 50 en 75 kg. Een juiste belading van de caravan is zeer belangrijk voor de wegligging!

RESERVEREN

De reservering kan gemaakt worden door te mailen naar receptie@egbertscaravancenter.nl, langskomen in onze showroom of via 0594-512444

Terug ...