Van 't Hoffstraat 2
9351 VH Leek
Tel: 0594 512444
 

Touring 820 Campingtrend

 
 

Nu in de showroom!

 
Nu in de showroom!

De ERIBA Touring staat sinds zijn start in 1957 voor onafhankelijk en uniek reizen. Hij is een blikvanger, die tot de dag van vandaag niets van zijn aantrekkingskracht heeft verloren en nu nog geliefder is dan ooit tevoren.

Het modellen programma van de cult-caravan ERIBA Touring wordt aangevuld met de Color modellen, Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive . Het kleuren concept van de beide caravans wordt consequent doorgevoerd in zowel exterieur als interieur en brengt met dit retrodesign de Amerikaanse levensstijl uit de jaren 1950 weer tot leven.

Lees verder...

 

Aangepaste openingstijden

 

Maatregelen Corona

Onze showroom is zowel zonder als op afpraak te bezoeken. U mag ons bellen, mailen voor informatie en advies of om een (online)afspraak te maken. 

Telefonisch: 0594-512444 en 06-14540201 of per mail: receptie@egbertscaravancenter.nl en verkoop@egbertscaravancenter.nl

U kunt een afspraak maken in onze werkplaats via onze website of telefonisch op bovenstaande nummers. Heeft u een afspraak staan dan kunt u gewoon de caravan/camper brengen/ophalen. 

Lees verder...

 

Corona maatregelen

 

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om ons bedrijf te bezoeken. Wij kunnen u verzekeren dat Egberts Caravan Center voorzorgsmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. 

Lees verder...

 

Uitgebreid aanbod Eriba

 
Uitgebreid aanbod Eriba

Egberts Caravan Center is exclusief Eriba dealer, hierdoor hebben wij een uitgebreid aanbod nieuwe Eriba’s staan in vrijwel alle uitvoeringen. Zo kunt u zich bij ons uitgebreid oriënteren van Touring tot en met de Nova. Wij vinden het belangrijk dat u de verscheidenheid in opties en mogelijkheden kunt voelen en beleven om zo de caravan volledig naar uw smaak samen te stellen. Wij zijn al Eriba dealer sinds 1997 en geven u graag een passend advies.

Bekijk ons actuele voorraadoverzicht hier

                                                                 Showroomimpressie 

Lees verder...

 

Al 20 jaar Eriba dealer

 
Al 20 jaar Eriba dealer

Mei 2017

Al 20 jaar zijn wij met trots dealer van het merk Eriba Hymer.

Tijdens de dealerdagen bij de fabriek in Bad-Waldsee afgelopen mei is ons de 'Urkunde 20 jahre' overhandigd. Wij zijn erg blij met de samenwerking en zien uit naar de toekomst.

 

Huur een caravan, het is gemakkelijker en goedkoper dan u denkt!

 

Heeft u zelf geen caravan en wilt u het kamperen met een caravan ervaren, dan kunt u bij ons een caravan huren.

Onze verhuurcaravans zijn compleet uitgerust.

Lees verder...

 

Plan uw service afspraak online

 
Plan uw service afspraak online

Uw Caravan, maar ook uw Camper kan bij ons worden onderhouden.

U kunt nu direct een afspraak maken via de website.